DOLF TERLINGEN

Osteopathie Praktijk Dolf Terlingen

Sinds december 2019 ben ik, Dolf Terlingen, werkzaam met mijn praktijk op de IJsselkade 8 te Zutphen. Ik heb inmiddels ruim 30 jaar ervaring als behandelaar, waarvan bijna 20 jaar als osteopaat. In 1985 studeerde ik af aan de Academie voor Fysiotherapie te Enschede. Tijdens militaire dienst behaalde ik mijn diploma sportfysiotherapie. Vervolgens werkte ik als fysiotherapeut in diverse praktijken in Nederland, Duitsland en Oostenrijk en had ik 9 jaar een zelfstandige praktijk in het Duitse Metelen. In deze periode begon ik met de 5-jarige osteopathische opleiding aan de International Academy of Osteopathy (IAO). Na afronding van deze studie in 1999 heb ik in samenwerking met een reumatoloog een onderzoek gedaan naar fibromyalgie. Hieruit ontstond mijn interesse voor het behandelen van onbegrepen klachten. 

Aansluitend heb ik in enkele gezondheidscentra een osteopathische praktijk gevoerd in Enschede. Ondertussen heb ik als osteopaat ook veel mensen uit bedrijfsleven succesvol behandeld, zoals het personeel van de Hogeschool in Enschede en het Medisch Laboratorium in Hengelo.

De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in behandelingen vanuit een holistische integrale visie. Zo heb ik de opleiding NLP practitioner voltooid en diverse cursussen gevolgd, waaronder Familieopstellingen, Quantum Touch, Touch Of Matrix, Bach-bloesemtherapie, De Helende Reis, Paramedisch Mediumschap, Power Steering. 

Humor, empathisch vermogen, passie en kennis zijn de pijlers van waaruit ik mijn diensten aanbied. De belangrijkste uitgangspunten hierbij zijn essentie, presentie en het zelfgenezende vermogen van de mens.

Dolf Terlingen

Osteopathie Praktijk Dolf Terlingen

Tel   :  06 – 488 655 83

Mail : dolf.terlingen@gmail.com

Hart van Zutphen, IJsselkade 8, 7201 HB  Zutphen