Testimonials

Osteopathie Praktijk Dolf Terlingen

Dolf is een therapeut die wonderen kan verrichten.

Welke lichamelijke klachten je ook hebt, hij vindt altijd een ingang om de klachten te verhelpen. Ik beveel hem zeker aan!

Mahatma Revier, auteur, coach en therapeute

Ik ken Dolf Terlingen al jaren als een integer en met goed resultaat behalend werkende Osteopaat. Ik kan een ieder aanraden bij hem langs te gaan met vragen en klachten en ik weet dat hij zich ten volle zal inzetten om een goed resultaat te behalen.

An-Akh Zaldoc, therapeut en opleider bij Zinnith

Dolf is zeer integer ten opzichte van cliënt. Verbluffend inzicht van ziektebeeld. Een duidelijke en rustige uitleg van Dolf geeft je overzicht van je ziektebeeld en hoe verder te gaan met eventueel vervolg traject. Zeer aangename ervaring hoe er met respect met je lichamelijke klachten kan worden om gegaan.
Ik kan Dolf zeer aanbevelen.

M. D. 

Sinds enige tijd ben ik onder behandeling bij de osteopathie praktijk van Dolf Terlingen. Dit, omdat ik pijnklachten had, zowel in heup, knie en elleboog /arm. Na de eerste behandeling kon ik direct voelen dat de heupklachten vrijwel verdwenen waren.
Tijdens de tweede behandeling van Dolf, kreeg ik een duidelijk inzicht hoe ik mijzelf overbelast en hoe dat doorwerkt in mijn lichaam. Inmiddels is mijn bewegelijkheid sterk verbeterd en de pijn zo goed als weg. Uiteraard ben ik daar erg blij mee. Ik kan dan ook iedereen aanraden om een afspraak te maken bij bewegingsklachten. Mij heeft het gelukkig goed geholpen.

Margje van de Koot.

Dolf is een bijzondere osteopaat. 

Hij heeft snel een heldere visie over de diepere oorzaken van een lichamelijke klacht.

Hij weet dit integer over te brengen en hij helpt je om contact te maken met deze disbalans.

Bijzonder hoe hij met zijn lichtheid en humor je toch diep kan aanraken en energetisch weer meer kan laten stromen. 

Dolf bedankt voor je helende aanraking!

De behandelingen van Dolf hielpen mij, mijn lijf, geest en ziel weer herinneren wat diep verstopt zat onder mijn spanningen. 

Spanningen die zich via hoge bloeddruk vertaalden. De holistische benadering, zowel via taal, massage, rek en strekken van mijn lijf is iets wat helemaal bij mij past. 

Ik voelde me veilig tijdens alle handelingen, daardoor kon Dolf dieper in mijn systeem aanraken waar de emotionele pijn zat, door gesprekken werd duidelijk wat er geleefd mag worden. 

Heel erg dank je wel, Dolf en  ik gun iedereen: als je op slot zit kan Dolf je met zijn invoelend vermogen ondersteunen in je groeiproces.

 

Osteopathie Praktijk Dolf Terlingen
Osteopathie Praktijk Dolf Terlingen

Osteopathie Praktijk Dolf Terlingen

Tel   :  06 – 488 655 83

Mail : dolf.terlingen@gmail.com

Hart van Zutphen, IJsselkade 8, 7201 HB  Zutphen